Skip links

Liikennejarjestelyt

Liikennejärjestely-
suunnitelmat

Päätös tilapäisen liikennejärjestelyn suorittamista varten tarvitaan aina, kun pysyviä liikennejärjestelyjä tarvitsee muuttaa. Tällaisia toimintoja ovat mm.: kaivutyöt, nostotyöt, siirtolavat, erilaiset katutapahtumat, kattolumien pudotukset katu- tai muulle yleiselle alueelle, elokuvan ja mainoskuvausten filmaamiset, julkisivuremontit. Kahva hoitaa puolestasi koko prosessin, suunnittelusta luvan hakemiseen ja yhteydenpitoon viranomaisten kanssa. Olemme erikoistuneet toimivien ja kustannustehokkaiden ratkaisuiden suunnitteluun.

Ota Yhteyttä

Liikennejärjestelyt

Toimitamme ja asennamme kaikki tarvitsemasi liikennejärjestelytuotteet avaimet käteen -palveluna. Olipa kohteesi tonttiliittymän kaivuu, kilometrien pituinen päällystystyö, tai vaikkapa suuri urheilutapahtuma tai konsertti, niin Kahva on kumppanisi liikennejärjestelyissä.

Liikenteen ohjaus

Kun kohteessasi tarvitaan tilapäistä liikenteen ohjausta vaikkapa betonivalun, nostotyön tai kaistan sulkemisen takia, niin Kahva on apunasi. Ammattitaitoiset ja kokeneet liikenteen ohjaajamme huolehtivat siitä, että liikenne sujuu turvallisesti ja sinä voit keskittyä oman työsi tekemiseen.

Työmaa-aidat

Kahva palvelee sinua myös kaikissa työmaa-aitoihin liittyvissä tarpeissa. Kun tarvitset työmaallesi laadukkaan ja kestävä aluesuojauksen, Kahva palvelee sinua. Toimitamme laadukkaat ja kestävät työmaa-aidat asennettuna. Kun haluat työmaasi brändättävän yrityksesi ilmeeseen, työmaa-aita on siihen erinomainen keino. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi, kevyistä muovi- ja verkkoaidoista raskaisiin betonijalustoilla seisoviin suoja-aitoihin. Kulkuporttimme ovat yhdistettävissä käyttämääsi kulunvalvontajärjestelmään. .

Ota Yhteyttä